Noodopvang

Via deze weg informeren we u graag over de uitbreiding van de noodopvang. 
 
Zoals eerder gecommuniceerd voorziet de stad Tienen noodopvang op het Houtemveld op maandag 9 en dinsdag 10 november '20, dagelijks van 08.00 tot 17.00 uur. Hierbij kunnen we bevestigen dat deze noodopvang verder wordt uitgebreid naar donderdag 12 en vrijdag 13 november '20. 
 
De noodopvang is gratis en is er enkel voor ouders die niet zelf in opvang kunnen voorzien. We vragen dan ook een attest op van de werknemer. Voor kinderen in een moeilijke thuissituatie maken we graag een uitzondering, we rekenen hier op toeleiding vanuit de scholen. 
 
Inschrijven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 016 804 549. Meer informatie kan u vinden op www.tienen.be/noodopvang
 
 
 
 
AANBOD STAD TIENEN        OPVANG 9 en 10/11/2020

 

We brengen u graag op de hoogte vande noodopvang die de stad Tienen voorziet voor de verlenging van de herfstvakantie, meer bepaald maandag 9 en dinsdag 10 november 2020.

 

Kinderen van 2,5 tot 12 jaar worden op het Houtemveld opgevangen volgens de op dat moment geldende coronamaatregelen. Er zal een aanbod zijn van spelletjes, knutselen, sporten … Deze noodopvang is er enkel voor kinderen van ouders die moeten werken en niet in andere opvang kunnen voorzien. De ouders wordt gevraagd een attest van de werkgevervoor te leggen. 

 

De noodopvang is gratis.

INSCHRIJVEN kan enkel via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of via 016 80.45.49. Meer informatie is te vinden op www.tienen.be/herfstaanbod.