Pedagogische studiedag

Woensdag 20 januari 2021 is het pedagogische studiedag. Die dag is er geen school voor de leerlingen. (Er is geen opvang.)

Heropstart na de kerstvakantie

Beste ouders

Allereerst onze beste wensen voor 2021. Maak er een mooi, inspirerend, liefdevol en vooral gezond jaar van!

We verwelkomen jullie weer vanaf maandag 4 januari. Voor scholen veranderen de maatregelen niet. We werken verder in code oranje.

Ging je op vakantie naar een rode zone? Dan moet je verplicht in quarantaine en laat je je testen op dag 1 van de terugkomst en op dag 7. In afwachting van een negatief 2de testresultaat blijf je in quarantaine. Je kan niet naar school of naar je werk, hobby's worden stopgezet, je blijft met je gezin thuis. Je verwittigt de school.

Voelt je kind zich ziek? Dan blijft je kind ook thuis. Let op: koorts is geen maatstaaf. Kinderen met Corona zijn zelden erg ziek en hebben slechts beperkte klachten, maar kunnen het virus wel verspreiden. Loop dus geen risico en houd hem/haar uit veiligheid thuis. Verwittig de school.

Kinderen die ziek worden op school, worden afgezonderd en naar huis gestuurd.

We blijven mondmaskers adviseren voor kinderen vanaf het 4de leerjaar.

Samen houden we Corona tegen!

Wil je meer lezen over de maatregelen voor scholen? https://onderwijs.vlaanderen.be/nl/coronavirus-voor-ouders

Noodopvang

Via deze weg informeren we u graag over de uitbreiding van de noodopvang.

Zoals eerder gecommuniceerd voorziet de stad Tienen noodopvang op het Houtemveld op maandag 9 en dinsdag 10 november '20, dagelijks van 08.00 tot 17.00 uur. Hierbij kunnen we bevestigen dat deze noodopvang verder wordt uitgebreid naar donderdag 12 en vrijdag 13 november '20.

De noodopvang is gratis en is er enkel voor ouders die niet zelf in opvang kunnen voorzien. We vragen dan ook een attest op van de werknemer. Voor kinderen in een moeilijke thuissituatie maken we graag een uitzondering, we rekenen hier op toeleiding vanuit de scholen.

Inschrijven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 016 804 549. Meer informatie kan u vinden op www.tienen.be/noodopvang

AANBOD STAD TIENEN        OPVANG 9 en 10/11/2020

We brengen u graag op de hoogte vande noodopvang die de stad Tienen voorziet voor de verlenging van de herfstvakantie, meer bepaald maandag 9 en dinsdag 10 november 2020.

Kinderen van 2,5 tot 12 jaar worden op het Houtemveld opgevangen volgens de op dat moment geldende coronamaatregelen. Er zal een aanbod zijn van spelletjes, knutselen, sporten … Deze noodopvang is er enkel voor kinderen van ouders die moeten werken en niet in andere opvang kunnen voorzien. De ouders wordt gevraagd een attest van de werkgevervoor te leggen.

De noodopvang is gratis.

INSCHRIJVEN kan enkel via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of via 016 80.45.49. Meer informatie is te vinden op www.tienen.be/herfstaanbod.

Het OLV-team heet je van harte welkom!

Beste ouders
Aan de start van het nieuwe schooljaar willen wij jullie nogmaals bedanken voor het vertrouwen en de steun die we vorig schooljaar kregen.
Wij zullen ons uiterste best doen om alle kinderen zo goed mogelijk te ondersteunen en om er, ondanks alle maatregelen, een superfijn schooljaar van te maken.
Hebben jullie vragen, aarzel niet om ze te stellen!
Het OLV-team is er voor jullie!

• ib_p083_1_18.jpg
  • ib_p084_0_49.jpg